3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Yaşlılara yeni yıl eğlencesi

Ankara 75.Yıl Dinlenme ve Bakımevi sakinleri için yeni yıl eğlencesi düzenlendi. Mamak Belediyesi Halk Oyunları ekibi de kutlamalara renk kattı. Tertip edilen eğlenceyle moral bulan yaşlılar, gönüllerince bir gün geçirdi.

Gönülleri Fethettiler

Mamak Belediyesi Halk Oyunları ekibi Ankara 75.Yıl Dinlenme ve Bakımevi sakinleri için düzenlenen yeni yıl eğlencesinde gönülleri bir kez daha fethetti. Kırıkkale ekibi ve Ankara’nın efeleri seğmenlerin gösterisi yaşlılar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.

Moral Depoladılar

Koronun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara eşlik eden yaşlılar, unutulmaz bir gün geçirdi. Müzik eşliğinde dans eden bakımevinin konukları, gönüllerince eğlenerek, moral depoladı.

Akgül’e Plaket

Program sonunda bakımevi yönetimi, verdiği destekten dolayı Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e teşekkür plaketi sundu. Plaketi alan Mamak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ergül Soysal, sosyal içerikli her türlü projeye destek verme çabası içinde olduklarını belirterek, “Yalnızlık paylaşıldıkça azalır. Onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek, sıkıntılarına ortak olmak için buradayız” dedi.

Biz Her Zaman Hazırız

Dünle bugün arasında köprü vazifesi gören ve bize ışık olan yaşlılarımıza bu sorumluluktan hareketle moral sağlamayı amaçladıklarını belirten Soysal, ne zaman davet gelirse icab etmeye hazır olduklarını bildirdi.
 

Abdullah Ortaç/Kenthaber Mamak
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2009 Perşembe 13:42:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?