5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Yavuz hırsız ev sahibini bastırdı

Başkent Ankara'da, kaza yaptıktan sonra alev alarak yanmaya başlayan otomobil sürücüsü, kendisine yasal işlem yapmak isteyen trafik polisine küfür ederek tehditler yağdırdı.

Ersin Kömürcü idaresindeki 06 UU 533 plakalı otomobil, yolun buzlu olması nedeniyle kontrolden çıkarak orta refüje çarparak yanmaya başladı. Sürücü Ersin Kömürcü ve yanında bulunan bayan arkadaşı otomobilden çıkarak canlarını kurtardı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 15 dakika süren çalışmalar sonucunda, otomobil tamamen söndürdü.

Ancak asıl ilginç olaylar bundan sonra başladı. Kaza sonrası olay yerine gelen trafik ekipleri, beklemedikleri bir durumla karşılaştı. Alkollü olan otomobil sürücüsü, otomobili kendisinin kullanmadığını ve sürücünün daha sonra olay yerine geleceğini söyledi. Trafik ekiplerine aracının kaskodan yararlanabilmek için başkasını sürücü olarak göstermesini istediği öğrenilen sürücü Ersin Kömürcü, polisin bu durumu reddetmesini bir türlü kabullenemedi. 2 akrabasını olay yerine çağıran Kömürcü, kendisine yasal işlem yapmak isteyen trafik ekibine küfürler ederek tehditler savurdu. Trafik ekibinin üzerine yürüyen ve otomobilin sürücüsü  olarak akrabasını gösteren Kömürcü, asayiş ekipleri ve yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Kömürcü küfürlerine devam ederek, "Buraya yüz kişiyle gelir senin kafana sıkarım. Öldürürüm seni. Sen kendini ne sanıyorsun? Otomobili ben kullanmıyordum. Kullanan arkadaşım geldi. Kasko'dan para alamayacağız senin yüzünden" dedi.

Araya arkadaşları ve polis ekiplerinin girmesiyle sakinleşen Kömürcü, yakınları ve bayan arkadaşıyla birlikte gözaltına alındı.

Öte yandan, Kömürcü'nün akrabası olan kişi, "Arabayı ben kullanıyordum. Ne olmuş" diyerek polislere çıkıştı. Trafik ekipleri kendilerine küfür ederek ölümle tehdit eden sürücü Ersin Kömürcü'nden şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2006 Perşembe 12:44:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?