3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Yaz konserleri start aldı

Yenimahalle Belediyesi'nin düzenlediği yaz konserleri, Türk halk müziği sanatçısı Oğuz Aksaç'ın Şentepe'de verdiği konseriyle başladı.

Yenimahalle Belediyesi yaz konserlerine Şentepe'de düzenlediği Oğuz Aksaç konseriyle başladı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği konser Şentepe Pazar alanında coşkulu anlara sahne oldu. Performansıyla Şentepelileri coşturan Aksaç'ın ney çalması da büyük beğeni topladı. Konser alanını saatler öncesinden dolduran vatandaşlar, gönüllerince eğlendi. Konser başlamadan önce minikler arasında kolbastı yarışması da düzenlendi.

Konserde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fethi Yaşar, bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini kaydetti. Kanunlar çerçevesinde Şentepe'nin bütün sorunlarına çözüm getireceğini belirten Yaşar, "Şentepe'nin sorunlarını çok yakından biliyorum. Şentepe'nin sorunları hepimizin sorunlarıdır. Bu sorunların en başında alt yapı sorunu, tapu sorunu ve maddi imkansızlıklarınız var. Alt yapı sorunu için ASKİ'yle görüşüyorum ve mutlaka çözüm bulacağım. Bu güzel yaz akşamında Şentepe halkıyla buluşmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu tarz etkinlikler, yaşam şartlarının her geçen gün zorlaştığı günlerde hepimize moral olacaktır" dedi.

Birbirinden güzel türkülerle Şentepelilerin gönlünü feth eden Oğuz Aksaç, eğitim ve kültürün çağdaş yaşamın alt yapısı olduğunu vurgulayarak, kültürel anlamda yapılan etkinlikten dolayı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a teşekkür etti. Konserin ardından Başkan Yaşar, Oğuz Aksaç'a çiçek verdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2009 Salı 13:40:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?