3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Yaz spor okulu açıldı

Öğrencileri yaz tatillerini değerlendirerek, faydalı aktivitelere yönlendirmek amacıyla Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulunun açılışı görkemli bir törenle yapıldı.

Futbol, basketbol, voleybol, tekvando, tenis, yüzme, halk oyunları, bağlama, tiyatro, satranç, gitar ve bilgisayar olmak üzere toplam 12 branşta faaliyet gösterecek yaz okuluna 2 bin 500 öğrenci müracaat ederken en fazla tercih edilen branş yüzme oldu. Açılışta çocuklar Belediye Başkanı Mustafa Ak'a sevgi gösterisinde bulunurken, palyaçolar eşliğinde oyunlar oynayıp eğlendiler.

Kuyubaşı Fatih Stadı'nda yaz okulunun açılışını gerçekleştiren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yaz okulu düzenlemekteki amaçlarının, öğrencilerin yaz tatillerini faydalı aktivitelerle değerlendirmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

 Keçiören'in genç nüfusun fazlalığıyla dikkati çektiğini vurgulayan Başkan Ak, "Geleceğimizi şekillendirecek gençlerimizin eğitimi noktasında toplum olarak daha duyarlı olmalıyız. Çocuklarımıza imkanlar sağlamalı, onların sağlıklı nesiller olarak sanat, spor ve kültürle yoğrulmalarını ve yetişmelerini sağlamalıyız" dedi.

 Başkan Ak'ın konuşmasının ardından sahne alan '84' müzik grubu genç hayranlarını coşturdu. Hayranları grubun söylediği şarkılara eşlik edip eğlendi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 12:42:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?