4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Yazara faksı çekmedi sürgün yedi

Ankara Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü'nde görevli kadın polis memuru Canan Usta, Hürriyet Yazarı Mehmet Y. Yılmaz'ın istediği bir faksı çekmeyince görev yeri değiştirildi.

 'Sürgün' haberini alan Usta, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Polis memuru Canan Usta, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi tarafından bir cinayete ilişkin hazırlanan basın bildirisini Ankara'daki bütün gazetelere faksladı. 

Hürriyet'te yer alan haberin gerçeği yansıtmadığını belirten fakstan haberdar olan Mehmet Y. Yılmaz, yardımcısı aracılığıyla konuya ilişkin faksı istedi.

DÖRT YILDIR BU GÖREVDEYDİ
Polis memuru Canan Usta da, telefon hatlarının şehirlerarasına kapalı olduğunu belirterek, faksı Ankara bürosuna geçtiklerini söyledi ve durumu da müdürüne bildirdi. 

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden istediği faksı alamayan Yılmaz, durumu köşesine taşıdı. Bu yazıya sinirlenen Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz da Personel Şube Müdürü'nü uyararak, ihmali olanlarını görev yerinin değiştirilmesini istedi. Polis memuru Canan Usta suçlu bulundu ve 4 yıldır görev yaptığı Basın ve Protokol Şube Müdürlüğü'nden Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. Gelişmeyi öğrenen polis memuru fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Mesai arkadaşları ise, Canan Usta'ya haksızlık yapıldığını ileri sürdüler.
Sabah
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2007 Çarşamba 05:14:33
Güncelleme :11 Nisan 2007 Çarşamba 16:01:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?