4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Yeni evli öğretmene şok

Altındağ'da yeni evli bir kadın öğretmen evine döndüğünde, yatağında uyur bulduğu bir kadının saçlarını bıçakla kesti.


Öğretmen M.Ö. (26) ile esnaf Ş.Ö. 15 gün önce evlendi. Kızılcahamam'da öğretmenlik yapan Ş.Ö., önceki gün Ankara'ya dönemedi ve annesinin evinde kaldı. Ertesi gün öğle saatlerinde Altındağ'daki gelen genç öğretmen, yatakta birinin uyuduğunu gördü. Önce eşi olduğunu zanneden genç kadın, yataktaki kişinin tanımadığı bir kadın olduğunu anladı.

Kıskançlık krizine kapılan M.Ö., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile yataktaki kadının saçlarını kesti. Bu sırada uyanan kadın, karşı koymaya çalışırken ellerinden yaralandı, başında da kesikler oluştu.

Bu durumda evden kaçan kadın, tedavi için Numune Hastanesine gitti. Kesiklerden şüphelenen hastane polisi, olayı karakola bildirdi.

Karakolda, ifade veren 27 yaşındaki A.A., eşinden bir süre önce ayrıldığını ve birlikte olduğunu ileri sürdüğü Ş.Ö.'nün evlendiğini bilmediğini söyledi.

Öğretmen M.Ö. ise yatağında başka bir kadını görünce kendini kaybettiğini belirterek, “Üstelik de benim geceliğimi giymişti. Sadece saçını kesmek istedim, uyanınca ve karşı koyunca bıçak kayarak yaralanma olayı gerçekleşti” dedi.






a.a
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2007 Çarşamba 11:04:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?