3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Yeni müdürün atama heyecanı

Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kayseri Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, Ankara'da görev yapanların yükselttiği çıtayı daha da yükseltmek için gayret göstereceklerini söyleyerek, "İnşallah hakkımızda hayırlısı olur" dedi. Çıkan son kararname ile Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayseri'de yaklaşık 5,5 yıl görev yaptığını hatırlatarak, bu süre zarfında en iyi hizmeti vermeye çalıştığını belirtti.

Özdemir, "Kayseri'de çok güzel anılarım oldu. Bu çabuk geçen hizmet süresi içerisinde mesleğimi seve seve yaptım. Burada kurumlar arası iş birliği, kurumlar arasındaki uyum, vatandaşlarımızın son derece polise yardımcı olması, her konuda iş birliği içinde olması bizim önümüzü açmıştır. Yapılan kamuoyu anketlerinde vatandaşlarımızın memnuniyetinin en üst seviyede olması bizi sevindiriyor. İnşallah gideceğimiz yerde arkadaşlarımızın yükselttiği çıtayı daha da yükseltmek için gayret edeceğiz. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Bizleri terfi ettirip Ankara'ya gönderen herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Burada görev yapmak bizim için onurdur" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 19:25:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KIZILCAHAMAMLILAR DERNEGİ YÖN.KUR IP: 88.254.111.xxx Tarih : 18.06.2009 21:15:56

Kızılcahamamlılar Dernegi Genel Başkanı Beyhan SARI ve Yönetim Kurulu adına Ankaramıza atanan yeni Müdürümüz Sayın Orhan ÖZDEMİR' e hayırlı olması dileklerimizle başarılar dileriz. Amkaramıza hayırlı olsun.Kızılcahamamlılar Dernegi Yön.Kur.