4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Yenimahalle bayrama hazır

Yenimahalle Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı.

Yenimahale Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, başta Zabıta, Veteriner ve Sağlık Müdürlükleri olmak üzere ilgili tüm birimler Yenimahalle halkının huzuru için çalışacak. Sağlık İşleri Müdürlüğü, arife günü ve bayramın birinci günü Yakacık'taki kurban satış ve kesim alanındaki sağlık kabininde sağlık personeli ve hasta nakil ambulansı bulunduracak. Ayrıca İl Sağlık Müdürlüğü'nden teknik destek de alınacak.

Rutin denetimlerini aralıksız sürdüren Yenimahalle Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Kurban Bayramı nedeniyle denetimlerini daha da artırdı. Bayram süresince Zabıta Müdürlüğü, 120 zabıta ve 100 güvenlik personeliyle ilçede hizmet verecek. Yakacık kurban kesim alanında ise, yine vatandaşların huzur ve güvenliği için özel güvenlik birimleri görev yapacak. Veteriner Müdürlüğü de, bayram süresince 8 uzman veterinerle vatandaşlara Yakacık'taki kurban satış ve kesim alanında hizmet vermeye devam edecek.

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, Kurban Bayramı'nın ilçede huzurlu, güvenli ve güzel bir ortamda kutlanması için belediye olarak gerekli tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2007 Salı 15:01:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?