3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Yenimahalle kışa hazırlanıyor

YENİMAHALLE'DE KIŞA HAZIRLIK BAŞLADI

Yenimahalle Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sokaklarda ağaç budama çalışmalarına başladı.

Yenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yol kenarlarında, park ve bahçelerde, tüm yeşil alanlarda kurumuş veya tehlike oluşturan ağaçları budama çalışmalarını başlattı. Ayrıca cami, hastane, okul gibi kamu kurum ve kuruluşlardan gelen ağaç budama talepleri beklemeden belediye, gerekli hizmeti zamanında yapıyor.

Planlı bir şekilde ağaç dikme faaliyetlerini sürdürdüklerinin altını çizen Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, "Cumhuriyetin 86.yılında 100 bin fidan diktik. Önemli olan ağacı dikmek değil onları koruyabilmek ve gerekli özeni göstererek gelişimini sağlayabilmektir. Bu yüzden mevcut park, cadde ve yeşil alanların bakımı ve budama faaliyetleri de önem taşımaktadır. Bu amaçla Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz mevcut ağaç ve çalı türü bitkilerde gerekli görülen şekil budamaları, kuru dal ve ağaçların kesim

işlemlerini özenle yapmaktadır" diye konuştu.

Yenimahalle Belediyesi budamadan elde edilen odunları dar gelirli vatandaşlara dağıtarak yardımda bulunacak. Ağaç budama işlemlerinin yanı sıra Temizlik İşleri Müdürlüğü de mevsimsel olarak dökülen yaprakların temizliğini her gün yaparak Yenimahallelilerin daha temiz bir ortamda yaşamaları için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

YENİMAHALLE'DE KIŞA HAZIRLIK BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2009 Perşembe 17:26:02
Güncelleme :17 Aralık 2009 Perşembe 17:31:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?