5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Yenimahalle sağlıkta öncü

YENİMAHALLE SAĞLIKTA ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Yenimahalle Belediyesi sağlık alanında yaptığı çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Art arda açtığı aile sağlık merkezlerine bir yenisini daha ekleyen Yenimahalle Belediyesi, 2011 planlarında da üç yeni sağlık ocağını ilçe sakinlerinin hizmetine sunacak.

Son olarak nüfusun çok olduğu Gazi Mahallesi'ne yapılan Aile Sağlık Merkezi ile vatandaşlar sağlık hizmetini yanı başlarında alacaklar. Halka hizmet için devletin her kurumu ile iş birliğine hazır olduklarının altını çizen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "İl Sağlık Müdürlüğü'ne yapıp teslim ettiğimiz 8. sağlık ocağını Gazi Mahallesi'ne yaptık. Nüfusun çok olduğu bu bölgenin ciddi bir eksikliğini giderecek olan Aile Sağlık Merkezi çok yakında hizmete girecek. Hayırsever vatandaşların da desteği

ile şimdiye kadar Varlık, Kardelen, Serhat, İlkyerleşim, Batıkent Uğur Mumcu, Yaşamkent ve Beştepeler Mahalleleri Aile Sağlığı Merkezi'ne kavuştu. En kısa zamanda ise Gazi Mahallesi de Aile Sağlığı Merkezi'ne kavuşacak" dedi.

Avcılar, Yenibatı ve Susuz mahallelerine de 2011 yılında Aile Sağlığı Merkezi kazandırmayı hedeflediklerinin altını çizen Başkan Yaşar, "Yenimahalle Belediyesi eğitimde, yeşil alanda, alt yapıda ve üst yapıda nasıl öncülük ediyorsa, sağlık konusundaki çalışmaları ile de öncüdür" diye konuştu.

YENİMAHALLE SAĞLIKTA ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 14:15:02
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 14:27:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?