4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Yenimahalle'de 'davul show'

Yenimahalle Belediyesi, Meslek Edindirme ve Hobi Kursları çerçevesinde var olan faaliyetlerine yeni bir halka daha ekledi.
Yenimahalle Belediyesi bünyesinde kurulacak olan "Davul Show Ekibi" için ücretsiz Davul Kursu açıldı. Davul çalmaya ilgi duyan ve Yenimahalle Belediyesi'nce kurulacak Davul Show Ekibi için ritim tutacak gençler ve yetişkinler bundan böyle Yenimahalle Belediyesi'nin açtığı ve Serkan Şahin tarafından verilecek "Davul Kurs"undan yararlanabilecekler. 

Yenimahalle Belediyesi'nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
"Davul Kursumuz, geleneksel kültürümüze sahip çıkmak, günümüzde ve geleceğimizde bu kültürümüzü yaşatmak amacıyla açıldı. Bir çok vatandaşımıza hitap eden Meslek Edindirme ve Hobi Kurslarımız her geçen gün çeşitlenerek branşlaşmakta ve büyük ilgi ile karşılanmaktadır. Bu kurslarımızdan mezun olan kursiyerlerimiz, hem kendilerine iş kurma imkanı elde etmekte, hem de üretime aktif olarak katılabilmektedirler. Uzman kişiler tarafından verilen kurslarımızda vatandaşlarımız eğitim ve öğretim almakta, sonuçta o mesleğin, o işin, ehli olarak yetişmektedirler. 150 saatlik davul kursumuzu başarıyla bitirenlere, diğer branşlarda olduğu gibi Milli Eğitim Bakanlığınca onaylanmış sertifika verilecektir." 

Yenimahalle Belediyesi Yeniay Toplumsal Dayanışma Merkezi'nde gençler için (13-17 yaş) Çarşamba günleri 10.00-12.00 saatleri, yetişkinler için ise (17 yaş ve üzeri) 13.00-15.00 saatleri arasında verilecek. Davul Kursu'na kayıt olmak için başvurular Yenimahalle Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bizzat yapılacak.
iha
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2007 Salı 18:29:30
Güncelleme :20 Şubat 2007 Salı 18:35:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?