3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Yenimahalle'de şenlik coşkusu

Yenimahalle Belediyesi ve Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Resim, Müzik ve Tiyatro Şenliği'nde bir araya gelen öğrenciler bir yandan resim yaparken, diğer yandan da arkadaşları tarafından söylenen şarkılarla doyasıya eğlendi.

Yenimahalle Belediyesi ve Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Resim, Müzik ve Tiyatro Şenliği'nin 14.'sü büyük bir coşkuyla kutlandı.

Yenimahalle Kültür Park'ta gerçekleştirilen şenliğe Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldırım, 55 okuldan öğrenci ve öğretmenleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu tür organizasyonlara her zaman destek vereceklerini belirten Yaşar, "Bu faaliyetler eğitim öğretimin bir parçasıdır. Böyle organizasyonlarla öğrencilerimizi ilgi duydukları alanlara yöneltebilir ve kendilerini geliştirmelerini sağlayabiliriz. Yenimahalle Belediyesi olarak eğitime katkı sağlayacak her türlü faaliyete destek vereceğiz" dedi.

Şenliğe her geçen sene ilginin büyüdüğünü belirten Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırım, "Şenliğimize her geçen sene katılım daha da artmaktadır. Öğrencilerimizin ilgisiyle ve katılımıyla şenliğimiz eğlenceli bir hale gelmektedir. Bu tür organizasyonlar öğrencilerimizin boş zamanlarını böyle faydalı aktivitelerle geçirmelerini sağlamak için çok önemlidir" diye konuştu.

Şenlikte, resim, müzik ve tiyatro dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Başarılı öğrenciler ödüllerini Başkan Yaşar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldırım'ın elinden aldı. Yaşar daha sonra öğrencilerle birebir ilgilenerek, yaptıkları resimleri inceledi.

Şenlikte Yenimahalle Belediyesi tarafından öğrencilere şapka, tişört, pastel boya, flüt verilirken katılımcılara da kumanya dağıtıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 11:39:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?