5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Yenimahalle'de tavuk operasyonu

YENİMAHALLE'DE TAVUK OPERASYONU

Yenimahalle Belediyesi zabıta ekiplerinin düzenlediği operasyonda, sağlıksız  koşullarda parçalanmış yaklaşık 1 ton tavuk eti ele geçirildi.

Yenimahalle Belediyesi zabıta ekipleri, Macunköy Mahallesi'nde bir gecekonduda büyük firmalardan alınmış sağlıksız koşullarda parçalanmış yaklaşık 1 ton tavuk eti dağıtıma hazırlanırken ele geçirildi. Soğutma sistemi olmayan araçlara yüklenmiş halde ele geçirilen tavuk etlerine imha edilmek zabıta tarafından el konuldu.

Yapılan denetimlerin halkın sağlığı için büyük önem taşıdığını kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ruhsatsız üretime kesinlikle izin vermeyeceklerini söyledi. Yaşar, "Vatandaşlarımın sağlığı ile oynatmam, insan sağlığı ihmale gelmeyecek kadar önemlidir. Vatandaşlarımın şüpheli gördükleri her durumu bize iletsinler. Herkesin özellikle bu konuda daha duyarlı olmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Yaşar, Yenimahalle Belediyesi olarak esnafa her konuda destek olduklarını söyleyen ancak vatandaşı değil cebini düşünen gıda teröristlerine müsaade etmeyeceklerini belirtti. Yaşar, "Tüketiciyi koruyan işini doğru dürüst yapan esnafın başımın üstünde yeri var. Ancak cebini düşünen, vatandaşa kötü mal satan esnafın da baş düşmanıyım. Buna müsaade etmem" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2011 Cuma 15:49:04
Güncelleme :4 Mart 2011 Cuma 18:00:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?