5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Yenimahalle'de yaz okulları başlıyor

YENİMAHALLE'DE YAZ OKULLARI BAŞLIYOR

Yenimahalle Belediyesi, maddi imkansızlıklar nedeniyle tatile gidemeyen çocukların yaz tatillerini keyifli hale getirebilmek amacıyla yaz okullarına start verdi.

Yenimahalle Belediyesi, okulların kapanması ile birlikte ile yaz tatiline gidemeyen çocuklara destek olarak dar gelirli ailelerin yüzünü güldürüyor. Belediye Başkanı Fethi Yaşar, geçen sene yaz okullarına olan ilginin yoğun olması nedeniyle kurs sayısını artırdıklarını söyledi. Yaşar, "Yaz tatiline giren her çocuğumuzun tatile gitme çeşitli kurslara gitme şansı olamayabiliyor. Biz de bu durumu göz önünde bulundurarak tatile gidemeyen çocuklarımızın hem tatilde eğlenmeleri hem de öğrenmeleri için

kurslarımızın kapasitesini artırdık. Okulların kapanması ile tatil dönemine giren çocuklarımızın fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacak yaz okulları sayesinde Yenimahalleli öğrencilerin okul yorgunluğunu yaz boyunca yapacakları aktivitelerle atacaklar" dedi.

27 Haziran'da alanlarında uzman öğretmenler eşliğinde başlayacak olan yaz okullarında, futbol, voleybol, basketbol, tenis ve yüzme gibi spor aktivitelerinin yanı sıra İngilizce, bilgisayar, satranç gibi sosyal ve kültürel aktivitelerin yer aldığı yaz okulu 26 Ağustos'ta sona erecek. Yaz okullarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar www.yenimahalle.bel.tr adresinden bilgi alabilecekler.

YENİMAHALLE'DE YAZ OKULLARI BAŞLIYOR
YENİMAHALLE'DE YAZ OKULLARI BAŞLIYOR
YENİMAHALLE'DE YAZ OKULLARI BAŞLIYOR
YENİMAHALLE'DE YAZ OKULLARI BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2011 Salı 14:11:01
Güncelleme :21 Haziran 2011 Salı 18:28:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?