3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Yenimahalleli'den belediyeye tam not

Yenimahalle Belediyesi'nin yakınları vefat eden vatandaşlara hizmeti takdir topluyor. Cenaze işlemleri belediyenin yerinde görevlendirdiği bir memur tarafından yapılırken, cenaze aracı tahsis ediliyor ve maddi durumu iyi olmayan cenaze sahipleri için yemek veriliyor.

Türkiye'de ilk defa geniş kapsamlı olarak Yenimahalle Belediyesi tarafından uygulanan projeyle Yenimahalle halkına en zor günlerinde büyük destek veriliyor. Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Cenazesi olan vatandaşlarımızın acılarını hafifletmek ve cenaze işlemlerini kolaylaştırmak için bu projeyi hayata geçirdik" dedi.

Yenimahallelilerin iyi günlerinin yanı sıra kötü günlerinde de her zaman yanlarında olacağını ifade eden Başkan Yaşar, "Bizler memurlarımızla düğünlerde nikah kıyıyoruz, verdiğimiz konserlerle ve etkinliklerle halkı biraraya getirip birlik beraberlik sağlıyoruz, zabıtamızla asayiş ve düzeni sağlıyoruz. Bu proje ile halkımızın acı günlerinde yanlarında olup, acılarını bir nebze de olsa azaltmak istiyoruz. Vatandaşlarımız, cenaze işlemlerinin peşinde koşturmayacak. Bizim görevlendirdiğimiz bir memur, tüm cenaze işlemlerini yerine getirecek" diye konuştu.

Yaşar, belediyenin cenazeyle ilgili her türlü işlemi üstleneceğini dile getirerek, ihtiyaç sahibi ailelere yemek de verileceğini söyledi. Yenimahalle Belediyesi'nin cenaze hizmetleriyle ilgili 3150405 numaralı telefondan bilgi alınabilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 13:52:24
Güncelleme :16 Haziran 2009 Salı 13:53:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?