3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Yenimahalle'ye yeni sağlık ocağı

SERHAT MAHALLESİ'NDE SAĞLIK OCAĞI TEMELİ ATILDI

Yenimahalle Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Serhat Mahallesi'ne yaptırılacak sağlık ocağının temeli törenle atıldı.

Hayırsever Mehmet-Ayhan-Saadet Göçmen kardeşlerin babaları Arif Göçmen adına katkıda bulundukları sağlık ocağının temel atma törenine Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Vali Yardımcısı Celal Dinçer, İl Sağlık Müdürü Mustafa Aksoy, OSTİM Başkanı Orhan Aydın, belediye başkan vekili, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Göçmen ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçimlerde Serhat Mahallesi'ne verdiği sağlık ocağı sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Başkan Yaşar, "Tüm yurttaşlarım için göreve gelişimden altı ay sonra verdiğim sözü yerine getiriyorum. Halkıma ne söz verdiysem yerine getiriyorum ve getirmeye de devam edeceğim. Bugün fabrikanız, şirketiniz olabilir fakat önemli olan hayatta kalıcı eserler bırakmaktır. Yardımsever Göçmen ailesinin de babanızın adına ömür boyu yaşayacak bir sağlık ocağınız var" diye konuştu.

Yaşar, 2010 yılında aile hekimliğine geçileceğinin ve Yenimahallelilerin bu konuda sağlık ocağı sıkıntısı yaşamayacağının altını çizdi. Yaşar, Şentepe, Çayyolu, Serhat mahallelerinin ardından Varlık Mahallesi Sağlık Ocağı için de çalışmalara başladıklarını açıkladı.

İl Sağlık Müdürü Mustafa Aksoy ise yardımseverlik duygusunun kaybolmadığını görmenin güzel bir duygu olduğunu belirtirken, Vali Yardımcısı Celal Dinçer de, unutulan devlet-vatandaş işbirliğinin Fethi Yaşar ile yeniden canlandığına vurgu yaptı.

SERHAT MAHALLESİ'NDE SAĞLIK OCAĞI TEMELİ ATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2009 Perşembe 13:48:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?