3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Yıl sonu konserine yoğun ilgi

Etimesgut Belediyesi'nin katkılarıyla Elvankent Türk Sanat Müziği Topluluğu'nun (TSM) Resim Heykel Müzesi'nde düzenlenen yıl sonu konseri büyük ilgi gördü.

Elvankent Türk Sanat Müziği Topluluğu, yüzlerce sanatseverin katıldığı konserde seslendirdiği eserlerle izleyenleri büyüledi.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel yaptığı konuşmada, "Yoğun geçen günlerin ardından böyle bir gecede dinlenme fırsatı buldum. Aranızda olmaktan mutluyum. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Yaklaşık 10 yıllık geçmişi olan Elvankent TSM Topluluğu'nun ortaya koyduğu birbirinden güzel eserlerle adından sıkça söz ettirdiğini ifade eden Demirel, geçtiğimiz günlerde Eryaman Musiki Topluluğu'nun da konser verdiğini söyledi. Etimesgut Belediyesi bünyesinde Türk sanat müziği ve Türk halk müziği konservatuvarlarının bulunduğunu kaydeden Başkan Enver Demirel, sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduğunun altını çizdi.

Koro Başkanı Gönül Sağlam da, Ankara'da ilk defa bir belediye bünyesinde konservatuvar kurulduğunu söyledi. Sağlam, Demirel'e Türk müziğine ve kültürüne verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Programın ardından Demirel, koro şefi Ferhat Sarmusak ve Gönül Sağlam'a çiçek ve plaket takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 11:23:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?