3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Zabıta denetimlerine hız verdi

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni sorumluluk alanlarında denetimlere başladı.

Pursaklar Belediyesi sınırları dahilinde yapılan rutin denetimler hakkında bilgi veren Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürü Necdet Şahinoğlu, belediyemiz sınırlarına yeni dahil olan bölgelerde incelemelerde bulunarak bölgelerin eksikliklerini tespit ettiklerini söyledi.

Bu eksikliklere göre eylem planı oluşturarak bu bölgelerde yaşayan hemşerilerin daha iyi hizmet alabilmeleri için çalışmalara başladıklarını kaydeden Şahinoğlu, "Saray bölgemizde bulunan pazarımız için yeni düzenleme yaparak
hemşerilerimizin daha düzenli bir pazaryerinden hizmet almalarını sağladık. Çalışmalarımız aralıksız devam edecektir" dedi.

Pursaklar'ın genişlemesine paralel olarak zabıtanın görev alanının genişlediğini ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise, "İlçemize yeni dahil olan bölgelerle birlikte mahalle sayımız 18'e ulaşmıştır. Denetimlerini bu güne kadar başarı ile sürdüren zabıta ekibimiz takviye kadrolarla daha da güçlü hale gelmiştir. Yapmış olduğumuz denetimlerle amacımız hemşerilerimizin temiz, sağlıklı ve uygun üretim materyalleri ile üretilmiş mal ve hizmetlere ulaşmasını sağlamaktır. Bahar aylarının gelmesi ile beraber ekiplerimiz tam vardiya sistemine göre çalışmaktadır. Arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2009 Çarşamba 18:55:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?