3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Zabıta denetimlerine hız verdi

Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ruhsata aykırı faaliyet gösteren iş yerlerine yönelik çalışmaları çerçevesinde bir restoranı mühürledi.

Sağlık ve gıda ürünleri pazarlaması sektöründe faaliyet gösteren içkili-içkisiz restoranlara yönelik denetimlerini sürdüren Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, bir restoranı uygunsuz çalışma koşullarından dolayı mühürlendi.

Canlı müzik izni olmadığı ve kapatması gereken saatlerde kapatmadığı gerekçesi ile iş yerinin mühürlendiğini belirten Zabıta Müdürü Orhan Ünal, "Bahsi geçen iş yerinin belediyemize canlı müzik için müracaatları oldu. Fakat belediye meclisi canlı müzik olarak kendilerine ruhsat verilmesini uygun görmediği için canlı müzik ruhsatı alamadılar. Vatandaşlardan gelen şikayetleri değerlendiren İlçe Jandarma Komutanlığı ve Zabıta ekiplerimiz, ruhsatları olmadığı halde canlı müzik yayını yapan ve kapatmaları gereken saatlerde kapatmadıkları yönünde tutanaklarını tutarak şartlara uymayan iş yeri yasalar çerçevesinde bu günden itibaren süresiz mühürlenmiştir'' dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2009 Pazartesi 12:21:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?