4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Zabıta memurlarına bıçaklı saldırı

Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görevli 2 memur, yapılan denetimler sırasında uyardıkları 2 korsan CD satıcısı tarafından bıçakla yaralandı. 

Çankaya Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerinin yaptığı denetimlerde korsan CD'leri uyarılara rağmen kaldırmayan satıcılar, görevi başındaki 2 zabıta memurunu bıçakladı. Kızılay'ın en işlek yerlerinden olan Selanik Caddesi'nde gerçekleşen olayda denetimlerini sürdüren Raşit Güngör ve Yasin Sarıaltın adlı zabıta görevlileri, aldıkları darbelerle ağır yaralandı. Zabıtaları ağır yaralayarak kaçan 2 şahıs, takviye ekiplerin ve vatandaşların yardımıyla kıskıvrak yakalanarak Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. 

Olayın ardından Hacettepe Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan zabıta memurlarını ziyaret eden Çankaya Belediye Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Eryılmaz, yaralanan memurlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, haksız kazanç sağlayan bu şahıslara karşı Çankaya Belediyesi'nin yalnız kaldığını söyledi. Eryılmaz ayrıca, işportacıları kollayanlar ve koruyanların da bu suça ortak olduğunu belirterek, daha vahim olayların yaşanmaması için ciddi önlemler alınması gerektiğini vurguladı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2007 Cumartesi 15:31:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?