3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Zabıtadan seyyar satıcılara operasyon

Mamak Belediyesi Zabıta ekipleri denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Zabıta ekipleri vatandaşları rahatsız ederek megafonlu araçlarla mahalle aralarında satış yaparak gürültü kirliliğine neden olan seyyar satıcıların ses cihazlarını sökerek araçlarını parka çekti.

Ses Cihazları Söktürüldü

Mahalle aralarında megafonlu araçlarla satış yaparak gürültü kirliliğine neden olan seyyarlar satıcıların araçlarından ses cihazlarını sökerek, gerekli önlemleri alındı. Vatandaşların şikayetlerine neden olan seyyarlara gerekli uyarılar yapılarak araçları parka çekildi.

Denetimler Devam Edecek

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Yasal çerçeve içerisinde denetimlerimiz devam ediyor. Vatandaşımızın huzurunu sağlamak amacıyla gürültü kirliliğine neden olan unsurlara karşı önlem almaya devam ediyoruz. Yaz mevsiminin gelmesi nedeniyle seyyar satıcılarının artması ve vatandaşlarımızın rahatsız edilmesi nedeniyle çalışmalarımıza daha da hız verdik. Denetimlerimiz aralıksız devam edecek”dedi.

Alo Zabıta

Mamak Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Orhan: Zabıta Müdürlüğü’nün aralıksız hizmet verdiğini belirterek “Vatandaşımız her türlü istek ve şikayetlerini iletmek için 550 73 32 -370 13 00 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirler”dedi.
 

Abdullah Ortaç/Mamak Kenthaber
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 13:54:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?