4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Zeki Sezer'in eşi görünmez kaza kurbanı

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, Basın Danışmanı İsmail Aşcıoğlu'nu trafik kazasında kaybettikten sonra dün eşi Ülkenur Sezer'in metroda yaralanmasıyla bir şok daha yaşadı.

Kızılay - Batıkent metro hattındaki Akköprü istasyonunda trenin gelmesini bekleyen Ülkenur Sezer, dengesini kaybederek durmakta olan trene çarpan Elif Canlı'nın üzerine düşmesiyle yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Ülkenur Sezer, Ankamall'da alışveriş yaptıktan sonra dün akşam saatlerinde Kızılay - Batıkent metro hattındaki Akköprü istasyonunda Kızılay'a gelmek üzere tren beklemeye başladı. Sezer'in birkaç adım ötesinde de Elif Canlı (22) adlı genç beklemekteydi. 

İstasyona tren girdiğini görerek aceleci davranan Canlı, sarı çizgiyi geçerek, yavaşlayan trene çarptı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan Canlı, birkaç adım yanındaki Sezer'in üzerine doğru düştü. Canlı ve Sezer, metro görevlilerince hemen ambulans çağrılarak, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi'ne götürüldü. 

Buradaki tıbbi müdahalesi sırasında eşi Zeki Sezer'e olayı haber veren Ülkenur Sezer'e tedbiren boyunluk takıldı. Eşinden gelen telefon üzerine hemen hastaneye koşan Zeki Sezer, "Eşimin hayati tehlikesi yok. Tetkikleri yapılıyor" dedi. Ülkenur Sezer'in sağ kolunda çatlak olduğu ve alçıya alındığı bildirildi.

Üçüncü kazası

Bu arada Elif Canlı'nın kardeşi Haktan Canlı, "Kardeşim önce Etlik'teki bir trafik kazası geçirdi. Sonra da Anafartalar Çarşısı önündeki patlama sırasında yolun karşısındaki Kiler Market'in önündeydi. O kazayı da yaralanmadan atlattı. Kurban kesmiştik ama yine kaza geçirdi. Bu üçünçü kaza oldu" dedi. Genç kızın yüz kemiğinde kırık bulunduğu öğrenildi.
Ajanslar
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2007 Perşembe 09:18:51
Güncelleme :7 Haziran 2007 Perşembe 09:42:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?