5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Zincirleme kaza: 3 yaralı

ANKADA'DA TRAFİK KAZASI: 3 YARALI

Ankara'nın Polatlı ilçesinde 5 aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Polatlı Dua Tepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kaza nedeniyle E-90 kara yolu bir süre trafiğe kapandı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'nın Polatlı ilçesinde saat 19.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, ilçeye 5 kilometre uzaklıktaki Yüksek Hızlı Tren Köprüsü'nün altında hakimiyetini kaybeden Feyzullah Işık idaresindeki 06 PSB 05 plakalı otomobil, köprü altındaki bariyerlere çarparak ters döndü. Bunu gören 06 PLZ 45 plakalı kamyonun sürücüsü Şenol Çınar, otomobildekilere yardım etmek amacıyla aracını yolun emniyet şeridine park etti. Yolda kaza olduğunu geç farkeden 06 TUT 93 plakalı otomobilin sürücüsü Ali Çoban ise direksiyon hakimiyetini kaybederek yolda ters döndü ve park halinde bulunan kamyonun altına girdi.

Bu sırada 34 VT 7442 plakalı Deniz Kadir Kasım idaresindeki özel otomobil de kaza mahallinde bariyerlere çarptı.

Aracı kamyonun altına giren 06 TUT 93 plakalı otomobil sürücüsü Ali Çoban, "Kara yolunda ilerlerken bir el lambasının gelen araçlara işaret ettiğini gördüm ama bunu geç fark ettim. Direksiyonu kırdım ve aracım ters dönerek kamyonun altına girdi. Diğer araçlar da kazazedelere yardım etmek için durmuş, büyük bir facia ucuz atlatıldı, çok şükür can kaybı yok" dedi.

Kazada Feyzullah Işık, Veli Uncu ve Sait Murat hafif yaralandı. Yaralılar ambulansla Polatlı Dua Tepe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 4 aracın karıştığı kaza nedeniyle E - 90 kara yolunda ulaşım trafik ekiplerinin kontrolünde sağlandı. Hasarlı araçlar kurtarıcılarla çekildikten sonra yol tamamen ulaşıma açıldı.

ANKADA'DA TRAFİK KAZASI: 3 YARALI
ANKADA'DA TRAFİK KAZASI: 3 YARALI
ANKADA'DA TRAFİK KAZASI: 3 YARALI
ANKADA'DA TRAFİK KAZASI: 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2011 Cumartesi 22:51:01
Güncelleme :19 Mart 2011 Cumartesi 23:15:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?