5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Zincirleme trafik kazası:1 ölü,4 yaralı

Ankara'da meydana gelen zincirleme kazada, 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.
 
Edinilen bilgiye göre kaza, gece saat 03.00 sıralarında Samsun Yolu Siteler mevkiinde meydana geldi. Aydınlıkevler'den, Mamak istikametine giden 06 BA 5032 plakalı kamyon, aynı güzergah üzerinde seyreden Erhan Karsavuranoğlu idaresindeki 06 VDZ 12 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazanın olduğu sırada arkadan gelen 06 RCM 35 plakalı otomobili kullanan İbrahim Karaboğa ise, kazaya karışan kamyona çarpmamak için manevra yapınca orta refüjde bulunan ağaçlara çarptı. Kamyonla çarpışan 06 VDZ 12 plakalı otomobilde bulunan bir bayan hayatını kaybederken, sürücü Erhan Karsavuranoğlu ile aynı araçta bulunan İlker Bektaşoğlu ağır yaralandı. Araç içerisinde sıkışan yaralılar, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından otomobilden çıkarılarak, hastaneye sevkedildi.
 
Öte yandan kazaya karışan diğer otomobil sürücüsü İbrahim Karaboğa ile Hüseyin Murat Arıgan olay yerine gelen diğer ambulanslarla Dışkapı Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle araçlarda maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2006 Cumartesi 09:41:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
K. Mükremin BARUT IP: 88.229.98.xxx Tarih : 2.12.2006 22:28:25
BU SAYFALARDA YER ALAN KUĞULU KAVŞAĞI İLE İLGİLİ HABER YAZIDA; "TÜNELİN UCUNDA IŞIK GÖRÜNDÜ" GİBİ BİR İBARE VARDI. O HABER İLE İLGİLİ YORUMUMU AYNEN TEKRARLIYORUM. MELİH GÖKÇEK'İN KENT YÖNETİMİNDEN ANLADIĞI TEK ŞEY "HIZLANDIRILMIŞ ARAÇ TRAFİĞİDİR" . BU GEÇİTLER YAPILDIĞINDAN BERİ KENT İÇİ TRAFİK KAZALARINDA ÖLÜM ORANLARI ARTMIŞTIR. ARTIK ARAÇLARDAN CESETLER ÇIKMAKTADIR. MÜHENDİS, MİMAR ve ŞEHİR PLANCILARIN BİLGİ BİRİKİMLERİNE İTİBAR ETMEYEN BİR YEREL YÖNETİM ANLAYIŞI OLABİLİR Mİ ? TEKNİK İNSANLARI "KADROLU EYLEMCİLER" DİYE ADLANDIRAN BAŞKANA BİR KEZ DAHA HATIRLATMAKTA YARAR VAR. MİLETOS ŞEHRİNİN PLANLARINI YAPAN HIPPODAMOS'UN ADI YÜZLERCE YILI AŞARAK GÜNÜMÜZE ULAŞMIŞTIR. AMA HİPPODAMOSUN PLANLARINI YAPTIĞI DÖNEMDEKİ (YEREL)YÖNETİCİLERİ HİÇ KİMSE HATIRLAMAZ. SAYGILARIMLA.