4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Alaaddin Sokak yıllar öncesine dönecek

Başkent’in tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı’nda en gözde mekanlar arasında yer alan Alaaddin Sokak’ın yıllar önceki görünümüne kavuşturulması için başlatılan projeye, Yönetim Kurulu Başkanı Beypazarlı olan Aktürk İnşaat’tan büyük destek geldi. 450 bin YTL’lik destek sayesinde Alaaddin Sokak, yıllar önceki görümüne kavuşacak ve turizme daha iyi hizmet verecek.

Beypazarı Belediyesinden yapılan yazı açıklamada, Beypazarılı Yüksek Mimar Öner Aktürk’ün Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Aktürk İnşaat firmasının, "Alaaddin Sokak Düzenleme Projesi"ne sponsor olduğu belirtildi.

MEMLEKETE SAHİP ÇIKMAK Yaklaşık 450 bin YTL’ye tamamlanması planlanan projeyle, Beypazarı’nın en gözde mekanlarından biri olan Alaaddin Sokak’ın yeni bir görünüme kavuşacağı belirtilen açıklamada, çalışmaların Haziran ayında düzenlenecek olan Beypazarı Festivali’ne kadar tamamlanacağı kaydedildi. Beypazarı Belediye Başkanı Mansur Yavaş ise projeye sağlanan bu önemli katkıdan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, "Memleketine sahip çıkan iş adamlarına ülkemizin ihtiyacı var. Umuyorum ki bu projenin gerçekleşmesi tarihimize ve kültürümüze sahip çıkma yolunda başka yatırımcılarımıza da örnek teşkil eder" dedi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2007 Çarşamba 09:38:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?