4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Anafartalar Caddesi trafiğe açıldı

Ankara'nın Ulus semtinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen patlamanın ardından inceleme ve tadilatların tamamlanmasıyla Anafartalar Caddesi yeniden trafiğe açıldı. 

Ankara'nın Ulus semtinde bulunan Anafartalar Çarşısı önünde geçtiğimiz günlerde meydana gelen patlamanın ardından hasar gören işyerlerinin tadilatları ve yapılan incelemeler sonunda Anafartalar Caddesi gece saatlerinde yeniden trafiğe açıldı. Patlama sonrası büyük hasar gören otobüs durakları Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından onarılırken, hasar gören işyerlerinin tadilatları ise devam ediyor. Polis ekipleri tarafından Anafartalar Çarşı önünde güvenlik önlemi alınırken, sabah erken saatlerde işyerlerine gitmek için otobüs duraklarında bekleyen vatandaşların tedirgin oldukları gözlendi. 

Türk Bayrakları ile donatılan Anafartalar Çarşısı, yapılan tadilatlarının ardından Cumartesi günü düzenlenecek törenle açılacak. 

Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan işyerleri yapılan saldırıyı dükkanlarına astıkları pankartla kınadı. Pankartlarda "Milletimize yapılan bu hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Kaybettiklerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Devlet büyüklerimize ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'e teşekkür ediyoruz" ve "Türk halkına yapılmış bu terör eylemini lanetle kınıyoruz. Tüm halkımızın başı sağolsun" ifadeleri yeraldı.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2007 Cuma 10:20:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?