4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Ankara'da kapkaççılara suçüstü

Keçiören'de “kapkaç” yöntemiyle kadınların çantalarını çaldıkları belirtilen 3 kişi, polisin takibi sonucu suç üstü yakalandı.

Bayram öncesinde Altındağ ve Keçiören'de çok sayıda “kapkaç” olayının faillerinin yakalanmasının ardından, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Keçiören'de 4 ayrı olayın faili olduğu belirlenen ikinci bir grubun peşine düştü.

Keçiören'in Atapark ve Ufuktepe semtlerinde önlem alan Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği Güven timleri, kapkaç olaylarının meydana geldiği tenha yerlere pusu attı. Yapılan çalışmaların ardından, eşgali belirlenen Atıf B. (32) suç üstü yakalandı. Bu kişinin yakalanmasının ardından Mesut K. (22) ve İbrahim D. (21) de gözaltına alındı.

Şüphelilerin kendi otomobillerinin plakalarını çıkararak, akşam saatlerinde iş dönüşü otobüsten inen kadınları takip ettikleri ve “kapkaç” yöntemiyle 4 kadının çantasını çaldıkları belirlendi. Şüphelilerin kullandıkları bir otomobilde Ö.S. adındaki kadından “kapkaç” yöntemiyle çalınan bazı eşyalar bulundu.

Gözaltına alınanlardan Atıf B. hakkında, Sakarya'nın Sapanca ilçesinde “sarkıntılık, taciz ve hürriyeti tahdit” suçlarından arama kaydı bulunduğu tespit edildi.

AA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2007 Perşembe 13:51:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?