4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

ATO Başkanı: Yıkılmadık, ayaktayız

Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün, Cumartesi günü 43 yıllık Anafartalar Çarşısı'nı mehter takımı ve İstiklal Marşıyla beraber tekrar açacaklarını kaydetti.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün, patlamanın meydana geldiği Ulus Anafartalar Çarşısı'nda yaptığı incelemenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bu menfur ve iğrenç saldırıyı kınıyoruz" dedi.

Kırılan camların takılması ve hasarların giderilmesi konusunda Ankara Valisi ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanının söz verdiğini ve bugün de buna yönelik çalışmaların başladığını belirten Aygün, akşam bütün temizlik biteceğini umduğunu kaydetti.

"Yarın sabahtan itibaren iş yerlerimizin başında olacağız" diyen Aygün, şunları kaydetti:

"Dün akşam buradaydım. Sabah esnafın moralini biraz bozuk gördüm. Ama hep beraber esnafımızı motive ettik. Ama o motivenin altında yatan ön önemli şey; sabah yanımızda getirdiğimiz bayrakları esnafımıza dağıtmak oldu. Gördüğünüz gibi her taraf bayrak içinde. Bu işin altında yatan Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozma amacıdır. Onlara bu fırsatı vermeyeceğiz. Çok daha fazla bayrakla iş yerlerimizin başında olacağız. Pankart yaptırdık. Orada yazan tek söz 'yakılmadık ayaktayız'. Yıkmakta başarılı olamayacaklar. İnşallah bu saldırıyı yapanlar yakalanır. Bu terör saldırısıdır. Hayat devam ediyor ve sonuna kadar da biz işimizin başındayız. Cumartesi günü bu 43 yıllık çarşımızı mehter takımı ve İstiklal Marşımızla beraber tekrar açacağız. Çünkü kimsenin olumsuz etkilenmesini istemiyoruz."

AA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2007 Çarşamba 12:03:21
Güncelleme :23 Mayıs 2007 Çarşamba 15:07:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?