1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Başkente kar engeli

Ankara'da dün sabah saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Gece yarısına kadar devam eden kar yağışı birçok noktada ulaşımı engellerken, ilköğretim ve liselerde okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Ankara'da dün sabah saatlerinden itibaren başlayan, gece yarısına kadar devam eden kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar meydana geldi. Yağışla birlikte karayollarında oluşan buzlanmalar nedeniyle çok sayıda trafik kazası meydana geldi. Bazı ilçelere hizmet veren halk otobüsleri ve minibüs seferleri iptal edildi.

Kar yağışıyla birlikte yollardaki don olaylarına karşı da Belediye'ye ait tuzlama araçları da aralıksız çalışmalarını sürdürdü. Şehir merkezindeki birçok yol, ekipler tarafından tuzlandı.

Yetkililer, yollarda buzlanmaların devam edeceğini bildirirken sürücüleri, hazırlıklı olmaları ve araçlarında zincir bulundurmaları konusunda uyardı. Öte yandan kar yağışının Ankara'yı teslim almasının ardından ilköğretim ve lise dengi okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

.
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2005 Salı 12:57:11
Güncelleme :20 Aralık 2005 Salı 13:00:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?