4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Bir polis memuru yaralandı

Hür Parti Genel Başkanı Yaşar Okuyan'ın da içinde bulunduğu makam aracına, motosikletli bir Yunus TİM'i çarptı. Kazada, polis motosikletini kullanan polis memuru yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Dedeman Otel'de başlayan "Avrupa Birliği Müzakere Sürecinde Avrupa Sosyal Modeli ve Sendikal Haklar Uluslararası Sempozyumu"na katılan Hür Parti Genel Başkanı Okuyan'ı taşıyan, Mehmet Ali Usta yönetimindeki 06 DNH 32 plakalı BMW marka otomobille polis memuru Yüksel Yancızar yönetimindeki 06 A 48132 plakalı motosiklet, Kennedy Caddesi üzerinde çarpıştı. Kazada, polis memuru Yancızar yaralandı. Meslektaşları tarafından Numune Hastanesi'ne kaldırılan Yancızar'ın kolunun kırıldığı öğrenildi.

Kazadan herhangi bir yara almadan kurtulan Okuyan ise bir taksiyle parti genel merkezine gitti. Kaza öncesi, Yunus timinin Tunus Caddesi'nde yaşanan silahlı bir kavga için olay yerine gittiği öğrenildi. Kazaya karışan ve 300 kilogram ağırlığında olan BMW marka motosikletin, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne hibe edilen motosikletlerden biri olduğu bildirildi. Kazada, motosikletin ön kısmında büyük hasar meydana gelirken, makam otomobilinin ise sol ön kapı ve çamurluğunda hafif hasar oluştu.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2006 Salı 15:28:38
Güncelleme :4 Ekim 2006 Çarşamba 12:14:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?