4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Çarşı cumartesi açılacak

Ankara Ulus'taki Anafartalar Çarşısı 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan intihar saldırısının izlerini silmeye çalışıyor. Çarşı esnafı, cumartesi günü dükkanlarını yeniden açacak, teröre karşı ''yıkılmadık'' mesajı verecek. Esnaf, Ankaralıları cumartesi günü çarşıya davet etti.

Esnaf hummalı bir çalışma içindeyken, çarşı etrafında yoğun güvenlik önlemleri sürüyor.

Polis, Anafartalar Caddesi'nde çarşının bulunduğu bölümüne esnaf ve işçiler dışında kimseyi sokmuyor. İçeri girenlerin de tek tek kimlik kaydı alınıyor.

Ancak, güvenlik önlemleri nedeniyle işlerin durması Ulus esnafını tedirgin etti. Bir esnaf, "İki gündür bir tane müşteri girmedi" diyerek yaşanan durgunluğa dikkat çekiyor.

Anafartalar Çarçısı, cumartesi günü düzenlenecek törenle yeniden hayata dönecek.

Primler erteleniyor

Bu arada Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu, Anafartalar Çarşısı'ndaki esnafın Bağ-Kur ve SSK primlerinin ertelenmesi konusunda talimat verdiğini bildirdi.

CNN Türk
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2007 Perşembe 16:32:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eren yıldız IP: 88.230.104.xxx Tarih : 24.05.2007 19:33:09
ewet '' YIKILMADIK AYAKTAYIZ '' türk milletinin bu onurlu insanları yıkılmaz her zaman ayaktadır. Patlamada YAŞAMINI YİTİRENLERİN ailelerine allah sabır versin tüm ankaralılar cumartesi günü hepinizi anafartalar çarşısına bekliyoruz bu türk milleti yıkılmaz daha da kenetlenmeliyiz ve pkk ( Pislik Katil Korkusuzlar ) nın hiç bir şey yapamadığını göstermeliyiz