1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Erdoğan ilk teravih namazını kıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan ayının ilk teravih namazını Ankara Kocatepe Camii'nde kıldı. Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan ile birlikte ilk teravihi kılan Erdoğan, camiden çıkarken vatandaşlar tarafından alkışlandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan ayının ilk teravih namazını, Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Ali Babacan ile birlikte Ankara Kocatepe Camii'nde kıldı. Kalabalık olduğu gözlenen camiden Ali Babacan ile birlikte çıkan Erdoğan, cami önünde kalabalık oluşturan vatandaşlar tarafından alkışlandı. Yan yana yürüyen Erdoğan ve Babacan, halkı selamladı. Erdoğan, bazı vatandaşlarla tokalaşırken bazı küçükleri de gözlerinden öptü. Yoğun kalabalığın arasında makam otosuna binen Başbakan Erdoğan, burada da vatandaşlar tarafından alkışlandı.
Bu sırada bir vatandaş makam otosunda bulunan Erdoğan'a yaklaşarak getirdiği semaveri hediye etmek istedi. Erdoğan'ın 'Ne yapacağım onunla?' sorusuna vatandaş, 'Çay içersiniz Sayın Başbakan'ım' karşılığını verdi. Bunun üzerine Erdoğan, semaveri kabul ederek korumalarının almasını istedi. Başbakan Erdoğan ve Devlet Bakanı Babacan daha sonra camiden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2005 Çarşamba 00:33:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?