5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Gaz zehirlenmesi: 2 ölü

Katalitik sobadan sızan gazdan zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti.

Yeni yapılan bir binada ikamet eden 40 yaşındaki Mehmet Karaveli, 38 yaşındaki eşi Sendegül Karaveli, katalitik sobadan zehirlenerek hayatlarını kaybetti. Aynı olayda kızları Nuriye Karaveli ile dede Asım Canbaz ve anneanne Yeter Canbaz, Ankara Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay bu gece saat 00.30 sıralarında, ailenin komşularının evden ses gelmeyince merak ederek kapıyı çalmaları ve cevap alamamaları üzerine ortaya çıktı. Bu durum üzerine komşuları Karaveli ailesinin yakınlarına ve polise bildirdi. Olay yerine gelen Karaveli çiftinin akrabaları, henüz yeni taşındıkları belirtilen evlerinin kapısını anahtarla açarak içeri girince Mehmet Karaveli ve eşi Sendegül Karaveli'nin cansız bedeniyle karşılaştılar.

Gazdan zehirlenen ailenin diğer fertlerinden Asım Canbaz, Yeter Canbaz ve Nuriye Karaveli'nin ise nefes aldıklarını görerek ambulans çağırdılar. Ölen Sendegül Karaveli'nin annesi Yeter Cambaz, babası Asım Cambaz ve 6 yaşındaki kızları Nuriye Karaveli Ankara Hastanesi'ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Öte yandan, aile fertlerinin yeni yapılan apartmana 15 gün önce taşındığı ve daireyi de bina yapımı sırasında sıhhi tesisat işlerini yaptığı gerekçesiyle Mehmet Karaveli'ye müteahhit tarafından verildiği öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

.
Yayın Tarihi : 3 Mart 2006 Cuma 12:36:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?