5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

İki grup kavga etti: 3 yaralı

Ankara'da yeni yılın ilk saatlerinde çıkan bir tartışma sonrasında 3 kişi bıçaklanarak yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kızılay Yüksel Caddesi'nde çıkan bir tartışma sonrasında 3 kişi çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralandı. Yeni yıl kutlamalarından dönen 1'i bayan 4 kişi, Yüksel Caddesi'nde bir grup alkollü gencin sözlü saldırısına uğradı. Tartışmanın büyümesi üzerine, bıçak ve sallama çıkaran gençler bayanın yanında bulunan 3 kişiyi çeşitli yerlerinden kesti.

Bıçaklanan 3 kişiden 2'si Yüksel Caddesi'nde kanlar içinde yatarken, kimlikleri tespit edilemeyen sarhoş, saldırgan gençler olay yerinden kaçtı. Yerde yatan kişilere ise ilk yardımı polis ekipleri yaptı. Olay yerine ambulansların bir türlü gelmemesi üzerine, durumları ağır olan 2 kişi polis minibüsüyle hastaneye kaldırıldı.

Hafif yaralı olan Umut Kartun, olay yerine dakikalar sonra gelen ambulansla götürüldü. Bıçaklanan kişilerden birinin eşi, yaşadığı olayların etkisiyle gözyaşlarını tutamadı. Kocasını görmek için polis ekiplerinden yardım isteyen bayanı polisler hastaneye götürmek üzere ekip otosuna bindirdi. Bu esnada olay yerine gelen başka bir polis ekibi ise bayanı ifadesini almak üzere karakola götürmek isteyince kısa süreli bir tartışma yaşandı.

Gözü yaşlı bayanın ısrarlarına dayanamayan polisler, üzüntülü kadını kocasını görmek üzere tedavi altına alındığı hastaneye götürdü. Kaçan şahısların yakalanması için çevrede geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2006 Pazar 13:39:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?