5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Kaza ucuz atlatıldı

Ankara'da bir gecekondunun üzerine düşen kaya parçaları, evsahiplerinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu.

Alınan bilgiye göre, Ankara'nın Keçiören İlçesi Papazderesi Mahallesi'nde oturan Bozer ailesinin evine, sabaha karşı saat 04.30 sıralarında büyük kaya parçaları düştü. Geceyarısı büyük gürültüyle uyanan ev halkı, neye uğradıklarını şaşırdı. Bozer ailesinin oturduğu evin arkasında bulunan boş evi yerle bir eden büyük kayalar, ailenin içinde yaşadığı eve de büyük hasar verdi. Kayaların düşmesinin ardından, evde bulunanlardan şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, aile fertleri kendini sokağa attı. Yerle bir olan evde birkaç ay öncesine kadar kiracı oturduğu belirten Bülent Bozer, olayı, "Olay gece 04.30'da oldu. O sesle yataktan nasıl kalktığımı bilmiyorum. Dışarı fırladım, amcamlara haber verdim. Olaydan sonra gözgözü görmüyordu. Hemen çocuğumu ve eşimi gönderdim" şeklinde anlattı.

Asgari ücretle çalıştığını belirten Bülent Bozer, mecbur olduğu için büyük risk taşıyan bu evde oturmak zorunda olduğunu söyledi. Olay sırasında ağabeyinden kalan Caner Bozer ise çok büyük gürültüyle uyandıklarını anlattı. Bundan 10 sene önce de kaya düştüğünü kaydeden Caner Bozer, olayın ardından kaymakamlığı ve belediyeyi aradıklarını ifade etti. Bozer hiç bir yetkilinin olayla ilgilenmemesinden dert yandı.

Kendilerine yer gösterilmesini isteyen Caner Bozer, "Korkuyla yatıyoruz. Yukarıya şelale yapıldığı için kışın buz tutuyor ve buzlar patladığı zaman kayaları indiriyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2006 Cumartesi 12:31:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?