4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Kazada ablasının cesediyle karşılaştı

ANKARA'nın Bala İlçesi yakınlarında sis ve yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan minibüs takla atarak devrildi. Kazada minibüsdeki 15 kişiden 55 yaşındaki Mine Özdemir öldü, 2'si ağır 8 kişi yaralandı, diğerleri yra almadan kurtuldu. Kazayı görüp yardım için duran servis otobüsünün şoförü Ercan Gültekin, ölen kişinin ablası olduğunu görünce şoke oldu.

Kaza, bugün saat 08.30 sıralarında Ankara- Konya yolunun 28'inci kilometresinde meydana geldi. Bala'dan Ankara'ya giden 43 yaşındaki Ömer Yalçın, sis ve yoldaki buzlanmanın etkisiyle yönetimindeki 06 CNY 31 plakalı münibüsün direksiyon kontrolünü yitirdi. Orta refüje çarpan minibüs takla atarak karşı yola devrildi. Kazada, minibüsteki yolculardan Mine Özdemir olay yerinde yaşamını yitirdi. İkisi ağır 8 kişinin yaralandığı kazada, 6 kişi yara almadan kurtuldu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve ilkyardım ekibi sevk edilirken, Ankara merkezinden Bala'ya kamu görevlilerini götüren servis otobüsünün şoförü Ercan Gültekin, kazayı görünce durdu. Servisteki sağlık görevlileri de şoför Gültekin'le birlikte inerek yardıma koştu. Şoför Gültekin, yol kenarındaki cesedin ablası olduğunu farkedince neye uğradığını şaşırdı. Şoke olan Gültekin, ablasının cesedinin başında diz çöküp ağlamaya başladı. Yaralılar Gölbaşı ve Gazi Hastanesi'ne kaldırılırken, Gültekin ablasının cesedinin başından ayrılamayınca, işlerine geç kalan servis otobüsündeki kamu görevlileri başka araçlarla Bala'ya gitmek zorunda kaldı. Kazada hafif yaralanan minibüs şoförü Ömer Yalçın gözltına alınırken, kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

 

DHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2007 Salı 12:26:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
asli IP: 88.231.239.xxx Tarih : 10.01.2008 06:58:15

ben buna ne deyim kadermi yoksa allahn taktırı bu seylere olacak bizde olecegiz acı bir durum allah kimsenin basina vermisin saglıklı kalmanız dılegıyle aslı