4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

TESK her aileden bir kişiye iş verecek

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Derviş Günday, "Ankara'da meydana gelen patlamada ölen 6 vatandaşımızın ailelerinden birer kişiyi işe alacağız" dedi. 

Doğu ve güneydoğu illerinde terörle mücadele ederken yaralanan 100 gaziyi de işe alan ve taksici cinayetlerinde hayatını kaybedenlerin ailelerine sürekli maddi yardımlarda bulunan TESK ve Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Günday, patlamada iş yerleri zarar gören Anafartalar esnafına bütçe imkanları doğrultusunda yardım yapılacağını açıkladı. 

Patlamanın ardından olay yerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi alan Derviş Günday, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu ülke hepimizin. Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşaması için toplumumuzun her kesimine görev düşmektedir. Bugün birlikte olma günüdür. Kurum olarak geçmişte doğu ve güneydoğuda teröre karşı mücadele etmiş 100 gazimizi işe aldık. Şimdi de Ulus'taki patlamada hayatını kaybeden 6 vatandaşımızın ailelerinden birer kişiyi işe başlatma kararı aldık. Bunun yanında patlamada zarar gören esnaf ve sanatkarlarımıza da bütçe imkanlarımız doğrultusunda gereken yardımı yapacağız" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2007 Perşembe 12:01:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?