1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Astsubayın cinnet katliamı: 4 ölü

Ankara'da çocuğunun velayetini üzerine almak isteyen bir astsubay, eski eşinin evine gelerek dehşet saçtı. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.

Abidinpaşa Balkiraz Mahallesi Esenler Sokak'ta akşam saatlerinde meydana gelen olay şöyle gelişti; Bir süre önce eşi Şaduman Kurşuncu'dan ayrılan Astsubay İbrahim Sümbül, 7 yaşındaki çocuğunun velayetini konuşmak üzere eski eşinin evine geldi. Astsubay Sümbül ile eski eşi Kurşuncu arasında tartışma başladı.

Bunun üzerine evde bulunan Şaduman Kurşuncu'nun akrabaları da tartışmaya katıldı. Tartışmanın büyümesi üzerine Astsubay Sümbül, beylik silahını çekti. Silahtan çıkan kurşunlarla evde bulunan Alparslan Kurşuncu ve Nimet Potuk olay yerinde hayatını kaybetti.

Demet Potuk ile astsubayın eski eşi Şaduman Kurşuncu ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Evdekileri kurşun yağmuruna tutan Astsubay Sümbül, silahında kalan son kurşunla intihar etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili savcı geniş çaplı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2005 Cumartesi 00:04:10
Güncelleme :17 Eylül 2005 Cumartesi 11:14:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Y.Dogan IP: 195.93.60.xxx Tarih : 21.09.2005 14:20:12
vurulanlarin yakin akrabasi olarak olaya cok üzgünüm vurulan alpaslan kursuncunun iki tane yetim kalan cocuklarina ve kederli tümailesine allahtan sabir ölenlere Allahtan rahmet diliyorum Allah böyle olaylari kimse basina vermesin saygilarimla Y.Dogan