5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Baba-oğul hırsızlara gözaltı

Bir eve yapılan operasyonda, hırsızlık zanlısı babayla oğlu gözaltına alınırken, çok sayıda çalıntı mal ele geçirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, Altındağ'da bir evde çalıntı eşyalar olduğu belirlendi. Bunun üzerine düzenlenen operasyonda, Bekir E. ile oğlu Abdullah E. yakalandı.

Zanlıların yakalandığı evde yapılan aramada, 1 adet plazma TV, 1 adet 70 ekran televizyon, 2 adet 37 ekran televizyon, 2 adet oto televizyonu, 7 adet müzik seti ve ses sistemleri, 7 adet DVD ve uydu alıcısı, 4 adet anfi ve hoparlör, 1 adet bilgisayar, 1 adet scanner, 6 adet oto teybi, 2 adet f fotoğraf makinesi, 1 adet kamera, 2 adet ütü, 1 adet saç kurutma makinesi, 25 parça inşaat malzemesi, 4 adet kol saati, 1 adet masaj aleti, 13 kutu parke, 1 adet çatal bıçak seti, 13 adet bıçak, 7 çift ayakkabı, 3 top perdelik kumaş, 5 adet halı, 10 adet elbise ve 6 adet oyuncak araba ele geçirildi.

Zanlıların yapılan sorgulamalarında Çankaya, Yenimahalle, Mamak ve Keçiören'de 4 ayrı işyeri, 1 ev ve 2 otodan hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri belirlendi. Zanlıların sorguları sonucunda Ankara genelindeki çok sayıda hırsızlık olayının aydınlatıldığı bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 1 Mart 2006 Çarşamba 13:07:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?