5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Balkondan aşağı düştü

Ankara'da, sürücüsü olmasına rağmen freni boşalan ve direksiyonu kilitlenerek kontrolden çıkan bir otomobil, geri geri giderek bir apartmanın 2. kat balkonuna düştü.

Esat'taki evinin garajından çıkmak isteyen Doğuş Şükrü Erdal'ın (24) kullandığı 06 AEE 02 plakalı aracın freni boşalıp direksiyonu kilitlendi. Saat 12.00 sıralarında meydana gelen kazada, otomobil geri geri giderek daha düşük kottaki Ballıbaba Sokak 121 numaralı apartmanın 2. kat balkonuna düştü.

Araç, yolla balkon arasında asılı kalırken, sürücü Doğuş Şükrü Erdal uzun süre kurtarılmayı bekledi. İtfaiye ekiplerinin gelmesiyle sürücü, şoför koltuğundan yavaş yavaş hareket ederek arabanın bagajından balkona çıkmayı başardı. Evde kimse olmaması nedeniyle sürücü Erdal, itfaiyenin merdiveniyle balkondan aşağıya inebildi. Ambulansta ilk tedavisi yapılan Erdal, daha sonra ailesiyle beraber olay yerinden ayrıldı.

Sürücü Erdal, kazanın direksiyonun kilitlenmesi ve frenin boşalmasından kaynaklandığını söyledi. Erdal, korkmadığını ancak "bu arabadan nasıl çıkabilirim?" diye endişe ettiğini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 16:05:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?