1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Barda kanlı haraç kavgası

Başkent Ankara'da, haraç alma-verme meselesi yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. Bir gün önce açtığı bar için istenen haracı ödemeyince dövülen vatandaş, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sabaha karşı saat 02.00 sıralarında, Uğur Mumcu Caddesi üzerinde bulunan Karaf Bar'a gelen 15-20 kişilik grup, masa ve sandalyeleri dağıtarak havaya ateş açtı.

Bar çalışanlarının müdahale edemediği grup, barın sahibi Fuat Bilezikçioğlu'nu da tartaklayarak başında şişe kırdı. Hakaretler ettikten sonra bardan ayrılan grup, kayıplara karıştı. Bar sahibi Bilezikçioğlu, olay yerine çağrılan ambulansta ilk tedavisi yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Bar içinde incelemelerde bulunan ekipler, çok sayıda boş kovan ele geçirdi. Kavganın alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edildi.

Öte yandan, bar çalışanlarından bazıları, mekanın açılışını bir gün önce yaptıklarını ve açılış parası isteyen bir gruba Bilezikçioğlu'nun olumsuz cevap vermesi üzerine olayların çıktığını ileri sürdü. Kaçan şahısların yakalanması için çalışmalar başlatılırken, olayla ilgili soruşturma açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2005 Salı 12:27:33
Güncelleme :6 Eylül 2005 Salı 12:28:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?