1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Başkent'te kamyon dehşeti

Ankara'da yoldan çıkan bir kamyonet, kaldırımda yürüyen yayaların arasına daldı. Kazada bir yaya feci şekilde hayatını kaybederken, 1 kişi da yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Dışkapı Fatih Caddesi Mevki Hastanesi önünde meydana gelen kazada, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 06 KH 537 plakalı kamyonet, Keçiören istikametine giderken kontrolden çıkarak kaldırımda yürüyen yayaların arasında daldı. Kazada, kamyonetin altında kalan Davut Can isimli yaya olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Sevim Altundağ isimli yaya ise Dışkapı Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazaya karışan kamyonet, olay yerinden yaklaşık 100 metre ilerde bir duvara çarparak durabildi.

Kazanın ardından olay yerinden ayrılan sürücünün kimliğinin tespit edilmesi için polis çalışma başlattı. Kazada hayatını kaybeden Davut Can'ın bedenine ait parçalar kaldırama dağılırken, olay yerinde bulunan polislerin hiç bir önlem almaması dikkat çekti. Bu arada yayaların ceset parçaları arasında yollarına devam etmesi dikkat çekti. Olay yerinde toplanan vatandaşlar, aynı mevkiide sık sık kazalar olmasına rağmen hiç bir önlem alınmamasından şikayetçi olduklarını dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2005 Cuma 11:49:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?