1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Düğün kavgasında 4 polis yaralandı

Ankara'da düğün çıkışı kavga eden grupları ayırmak isterken gruptakilerin saldırısına uğrayan polislerden 4'ü yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Cebeci Cemal Gürsel Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonuna davetli olarak gelen iki grup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Tartışmanın alevlenmesi üzerine çıkan kavgayı ayırmak için olay yerine gelen polis ekipleri, grubun saldırısına uğradı. Beklenmedik saldırı üzerine takviye kuvvet çağıran ekipler, yardımcı kuvvetlerin gelmesiyle birlikte kendilerine saldıran şahısları etkisiz hale getirmek için uzun süre uğraştı. Polisle şahıslar arasında çıkan arbedede bazı sivil ve resmi polisler yere düşerek saldırganlar tarafından tekme tokat dövüldü. Bunun üzerine polis ekipleri kendilerine saldıran bazı şahısları yaka paça polis otosuna bindirdi.

Olayın devam ettiği sırada saldırganların yakınlarını sakinleştirmek yine polis ekiplerine düştü. Çıkan olaylarda kavgaya karışan bir kişi baygınlık geçirirken 4 polis memuru da çeşitli yerlerinden yaralandı. Gözaltına alınan şahıslar, bindirildikleri polis otosunun camlarını kırarken olayı başlattığı tahmin edilen bir kişi sokak ortasında saldırgan tutumlarda bulundu. Gözaltına alınan şahıslar ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2005 Perşembe 08:44:43
Güncelleme :5 Ağustos 2005 Cuma 16:24:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?