1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Erdoğan'ın mahallesinde servis kavgası

Okulların açılmasıyla birlikte okul servisleri arasında yaşanan rant kavgaları da başladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mahallesinde bulunan bir ilköğretim okulundaki servisçiler arasında yaşanan kavgada, silah kullanıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin de yer aldığı Subayevleri'nde bulunan Keçiören Atatürk İlköğretim Okulu'nda servisçiler arasında kavga çıktı. Servis ihalesini alan yeni grupla ihaleyi kaybeden grup arasında çıkan kavgada, gruplar öğrencilerin gözü önünde sopalarla ve silahla birbirine girdi.

Gruptakiler silahı daha sonra bahçede bulunan çalıların arasına attı. Kavga sırasında bir polisinde darp edildiği öğrenilirken, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler tarafından kavgaya karışan çok sayıda kişi gözaltına alındı. Bahçeye atılan silah, polis ekiplerin yaptığı arama sonucunda bulundu.

Kavgayı gören veliler gözyaşları içinde olayı anlattı. Olayın şoku içindeki velilerden kimsenin görgü şahidi olmak istememesine polisler tepki gösterdi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2005 Pazartesi 13:16:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cansu baksi IP: 85.104.138.xxx Tarih : 25.08.2008 12:00:41

bu benim okulum bu olayda sınıftaydık ama silah atılmadı atılsaydı ses duyulurdu ayrıca onların yüzüne tenefüs yapamadık onları kınıyorum çünkü okulda onca öğrencinin yanında böyle birşey olmamadı lazımdı veliler de çocuklarını öğrenim hayatında bir şey olabğilir korkusuyla konuşmamaları normal