5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

İki ayrı trafik kazasında 7 yaralı

Ankara'da meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilk kaza dün akşam saat 21.00 sıralarında İstanbul Yolu Anadolu Bulvarı girişinde meydana geldi. İstanbul'dan Ankara istikametine giden Hıfsı Keten idaresindeki 06 TYD 01 plakalı otomobil, aşırı sürat sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan ağaçları devirdikten sonra kaldırıma çarparak durdu. Kazada, otomobilde bulunan sürücü Hıfsı Keten iye Şerife Keten ve ismi henüz tespit edilemeyen bir kişi yaralandı.

Kazanın ardından yoldan geçen vatandaşlar tarafından hurdaya dönen otomobilden çıkarılan yaralılardan Hıfsı ve Şerife Keten olay yerine gelen ilk ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde bekletilen diğer yaralı ise çağrılan ikinci ambulans ile Onkoloji Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada araçta büyük çapta maddi hasar meydana gelirken yol kenarında bulunan ağaçlar da devrildi. Kaza sonrası olay yerinde polis ekipleri çevre güvenliği alırken araçta bulunan LPG'nin patlamaması olası bir faciayı önledi.

Öte yandan Konya Yolu Gazi Hastanesi önünde meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı. Yaralılar kaza noktasına yakın olan Gazi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Her iki kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2006 Çarşamba 10:20:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?