4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Katili, evli sevgilisinin karısı çıktı

20 yaşındaki Serap Önoğul’un cesedi, 18 ay önce Keçiören Ovacık’ta boş bir arazide bulundu. Dövülerek öldürülen Serap’ın katili, evli sevgilisinin karısı çıktı. Gözaltına alınan kadın, “Kocam’la ilişkisini öğrenince çağırıp dövdüm. Sadece korkutmak istemiştim. Yere düşünce bayıldı sanıp ayrıldık. Meğer başını taşa çarpıp ölmüş” dedi.

Kayıp genç kadının katili, evli sevgilisinin karısı çıktı. 20 yaşındaki Serap Önoğul’un cesedi 18 ay önce Keçiören Ovacık’ta boş bir arazide bulundu. Dövülerek öldürülen Serap’ın katili, evli sevgilisinin karısı çıktı. Gözaltına alınan kadın, “Kocam’la ilişkisini öğrenince dövdüm. Amacım öldürmek değildi. Yere düşünce başını taşa çarpmış” dedi.

Keçiören Ovacık’taki boş arazide, 18 ay önce, genç bir kızın cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan cesede Adli Tıp’ta yapılan otopside, dövülerek öldürüldüğü belirlendi. O tarihlerde, aileleri tarafından kayıp başvurusu yapılan tarife uygun kızlar incelendiğinde, öldürülenin 20 yaşındaki Serap Önoğul olduğu belirlendi. Serap’ın ailesi, kayıplar bürosuna başvurarak, “kızımız 3-4 aydır evine uğramıyor. Başına bir iş gelmesinden endişe ediyoruz” diye dilekçe vermişti.

Kayıp kızın cep telefonunu ve yaşadığı ilişkileri araştıran polis, Serap Önoğul’un, servis şoförlüğü yapan evli Ahmet Ç. İle sık sık telefonla konuşup buluştuğunu saptadı. Ahmet Ç. takibe alındı. Serap Önoğul’la 3 ay boyunca aşk yaşadığı belirlenen Ahmet Ç. ile karısı Muradiye Ç., gözaltına alındı. Her iki zanlı da, “Biz o kızı tanımayız bilmeyiz” dedi. Ancak sorguda Muradiye Ç.’ye kesin tespit ile “Kocanın bu kızla ilişkisi varmış” denilince, cinayeti ortaya çıktı. Muradiye Çiçek, “Kocamla bu kızı birlikte yakaladım. Kocamın peşini bırakması için korkutmak amacıyla dövdüm. Amacım öldürmek değildi. Bayıldığını sanıp bırakıp gittik. Meğer başını taşa çarpmış. Çok pişmanım” dedi.

ÖLÜSÜYLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEK İSTEDİ

Muradiye Ç. eşi Ahmet Ç'nin Serap Özoğul öldükten sonra genç kız ile cinsel ilişkiye girmeye kalkıştığını, kendisinin buna engel olduğunu savundu.

ANKA-AA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2006 Salı 17:32:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?