5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Keçirören'de cinayet

Keçiören'de, hırsız olduğu iddia edilen bir kişi, girdiği evde bıçaklandıktan sonra kaçmaya çalışırken kan kaybından hayatını kaybetti. 

Alınan bilgiye göre, olay Keçiören İlçesi Kanuni Mahallesi'nde bir evde meydana geldi. Gece mutfaktan gelen sesler üzerine uyanan İbrahim A. (62), evde bir kişinin olduğunu fark ederek çocuklarına haber verdi. Baba ve 3 oğlu, evin içinde hırsızlıktan sabıkalı olduğu öğrenilen Özgür T. ile karşılaştı. Şüpheli ile baba ve çocukları arasında boğuşma yaşandı. Yaşanan boğuşma sırasında bıçaklanan Özgür T, pencereden atlayarak kaçtı. Özgür T, olay yerinden 200 metre ileride sabah saatlerinde vatandaşlar tarafından kanlar içinde yatarken bulundu. Özgür T.'nin kan kaybından öldüğü belirlendi. 

Olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kan izlerini takip ederek İbrahim A.'nın evinde son bulduğunu belirledi. Pencerenin altındaki cam kırıklarını da gören polisler, İbrahim A. ve çocukları Yusuf A. (30), Menderes A. (32) ile Mesut A.'yı (27) gözaltına aldı. Zanlılardan Yusuf A. ve Mesut A. suçunu itiraf edince, İbrahim A. ve Menderes A. serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
.
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2006 Pazartesi 17:04:11
Güncelleme :8 Haziran 2006 Perşembe 14:29:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?