1
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

O canavara kurban

Ankara'da bir süre önce meydana gelen okul servisi kazasında yaralanarak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden TED Koleji öğrenicisi Yıpar Nazlı Ergülen bugün toprağa verildi.

Gölbaşı'nda 21 Eylül 2005 günü meydana gelen trafik kazasında, TED Koleji öğrencilerini taşıyan okul servisiyle bir kamyonetin çarpışması sonucunda 2 öğrenci yaralanmıştı.

Kazada yaralanan TED Koleji 8-E sınıfı öğrencisi 13 yaşındaki Yıpar Nazlı Ergülen, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılmayarak dün hayatını kaybetti.

Yıpar Nazlı Ergülen için bugün Kocatepe Camii'nde öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazında annesi Semra, baba Erkan ve küçük kardeşi Işım Ergülen ile okul arkadaşları, gözyaşları dökerek Nazlı'nın tabutuna sarıldı. Cenaze namazı sırasında anne Semra, küçük kızı Işım ile birlikte ön safta Nazlı'nın tabutunun yanından ayrılmadı. Namazın kılınmasının ardından küçük Nazlı'nın tabutu gözyaşları, alkışlar ve dualarla cenaze arabasına taşındı. Yıpar Nazlı Ergülen'in naşı Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

.
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2005 Perşembe 15:09:53
Güncelleme :23 Ekim 2005 Pazar 18:46:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?