5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Resmi araçta travesti alemi

Ankara Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığı'nda görevli şoför Mehmet Çimen, akşam saatlerinde alkollü olarak direksiyon başına geçip aracına travesti aldıktan sonra kaza yaptı. Kaza sonrası olay yerinden kaçan şoför, kısa süren takip sonrası yakalanarak travestiyle birlikte gözaltına alındı.

Edinile bilgiye göre olay, gece saat 03.00 sıralarında, Çankaya'da meydana geldi. Ankara Adliyesi Başsavcılığı'nda gece şoförü olarak görev yapan Mehmet Çimen, görevde olmasına rağmen alkollü olarak kullandığı 06 FBN 82 plakalı makam otosunun direksiyonuna geçtikten sonra yolda duran bir travestiyi aracına aldı. Çimen, alkollü olduğu için önünde giden Galip Erdem idaresindeki 06 T 4439 plakalı taksiye çarptı. Kaza sonrası olay yerinden kaçan Çimen, taksi sürücüsü tarafından polise ihbar edildi. Çevrede devriye gezen polis ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu Cumhuriyet Başsavcılığı'na ait otomobili Kıbrıs Caddesi üzerinde farketti. Kısa süren kovalamacanın ardından otomobil, yine Kıbrıs Caddesi üzerinde durduruldu. Otomobilin içinden makam şoförü Çimen ve ismi açıklanmayan travesti indi. Ekipler, makam aracının Cumhuriyet Başsavcılığı'na ait olduğunu fark edince, gazetecilerin görüntü almaması için şahısları gözaltına alarak karakola götürdü.

Polis otosundan indirilen Mehmet Çimen, karakola girişinde yüzünü gizleme ihtiyacı duymazken, travesti, çekim yapan kameralara küfrederek tepki gösterdi.

Cebeci Karakolu'nda ifadesi alınan Çimen, sağlık raporu ve alkol muayenesi için Keçiören Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Alkollü çıkan, ancak test sonucu polis tarafından gizlenen Çimen, soruşturma kapsamında tekrar karakola götürüldü. Travesti ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Polis ekipleri ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 21 Mart 2006 Salı 19:46:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?