18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇANKAYA - ANKARA

AKP Çankaya adayından esnafa ziyaret

AK Parti Çankaya Belediye Başkan adayı Çağlar Mesut Bozoğlu, Tunalı Hilmi Caddesi'nde esnaf ziyareti yaptı.
Ziyareti sırasında esnaftan gelen "Tunalı'yı trafiğe kapatacak mısınız?" şeklinde soruyu Bozoğlu, "Bunun için öncelikle sizlere danışacağız. Esnaf ve semt sakinleri, trafiğe kapatmamızı isterlerse Tunalı Hilmi Caddesi'ni Avrupa başkentlerindeki gibi kültür, sanat ve alış - veriş merkezine dönüştüreceğiz" karşılığını verdi.
Çağlar Mesut Bozoğlu, bugün eşi Berna Bozoğlu ile Tunalı Hilmi Caddesi'ndeki esnafı ziyaret ederek, halkla kucaklaştı. Esnafın ve semt sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Bozoğlu, sıkıntıları dinledi. Bozoğlu, esnafın en büyük sorununun otopark olduğunu dile getirmesi üzerine belediye başkanı seçilmesi durumunda en kısa zamanda bu sıkıntıyı çözecekleri sözünü verdi. Bu amaçla yepyeni bir model uygulanacağına dikkat çeken Bozoğlu, Tunalı Hilmi Caddesi başta olmak üzere Çankaya'nın otopark sorununu gidermek için projelerinin hazır olduğunu söyledi.
Tunalı Hilmi Caddesi'nin trafiğe kapatılıp kapatılmayacağı sorularıyla karşılaşan Bozoğlu, bu konuda öncelikle ortak bir görüş birliğine varılması gerektiğini vurguladı. Bozoğlu, halka danışacaklarını belirterek, "Esnaf ve semt sakinleri, trafiğe kapatmamızı isterlerse Tunalı Hilmi Caddesi'ni Avrupa başkentlerindeki gibi kültür, sanat ve alış - veriş merkezine dönüştüreceğiz. Planları, projeleri hazır" karşılığını verdi.
iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2004 Pazartesi 18:47:46
Güncelleme :15 Mart 2004 Pazartesi 18:52:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?